Mini pølsehorn i fad eller mini pull apart pølsehorn smager så godt! Jeg har fyldt dem med ost for at give dem lidt ekstra smag. Skal de piftes endnu mere op så kan du f.eks. komme lidt flødeost indeni eller en smule sennep og/eller ketchup.

Jeg har i nogle år set billeder af denne måde at servere pølser i svøb på. Jeg synes, at serveringen ser meget sjov ud og det er en god lille snack til en velkomstdrink eller til en aften med brætspil, se fodbold i sofaen eller sammen med en kold øl udenfor på en sommeraften.

Prøv også mini hvidløgsbrød toast

Opskrift på mini pølsehorn i fad

Mini pølsehorn i fad
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Mini pølsehorn i fad

Opskrift på nemme små pølsehorn i fad med ost. En super nem snack. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Cocktailpølser i svøb, Pølsehorn
Køkken Fusion
Keyword Cocktailpølser, Ost, Pizzadej
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time 15 minutter
Antal 42 stk

Ingredienser

Handl nemt hele opskriften på Nemlig

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 170 varmluft og kom bagepapir i en 23 cm springform – en lidt mindre form giver plads til færre mini pølsehorn og en større vil kræve mere pizzadej og måske flere cocktailpølser.
  • Når jeg kommer bagepapir i, så kommer jeg et stykke i bunden og så klipper jeg to tykke strimler og sætter op ad siderne.
  • Skær ost i stykker.
  • Skær pizzadejene ud i 21 stykke hver – så 3 lange stykker og hvert langt stykke i 7 stykker. Så er der 42 stykker i alt. Kom et stykke ost og cocktailpølse på hver og rul sammen, så du har et lille pølsehorn.
  • Luk dejen sammen med et par klem.
  • Fordel alle pølsehorn i springformen, pensl toppen med æg og drys med sesam.
  • Bag hele herligheden i cirka 50 minutter, eller indtil toppen har fået rigtig god farve. Det er vigtigt at mikset bages længe nok, så dejen i midten også bliver færdig.
  • Lad dem køl lidt og velbekomme.

Noter

De er bedst serveret med det samme (efter de er kølet lidt), så er de nemme at trække fra hinanden. Er der rester, så gem dem på køl eller i fryseren og lun så i ovnen før servering. 

Tips til opskriften

De er bedst serveret med det samme (efter de er kølet lidt), så er de nemme at trække fra hinanden. Er der rester, så gem dem på køl eller i fryseren og lun så i ovnen før servering. 

Mini pølsehorn i fad

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede indlæg

Butterdejshapsere med tun

Butterdejshapsere med tun

Butterdejshapsere med tun er den perfekte lille snack! Butterdejen skæres ikke helt op, så du får lidt en slags må tacoskaller af butterdejen, som fyldes med grønt og tunmousse. Disse butterdejssnacks vil de fleste elske. De kan faktisk samles helt færdige og…

Mini deep pan pizza

Mini deep pan pizza

Mini deep pan pizza eller små pizza cups – er lækre små pizzaer, som er færdige på ingen tid. Jeg fylder dem med ost, tomatsauce, pepperoni, peberfrugt og rødløg. Du kan fylde dem med lige det, som du bedst kan lide! De er også rigtig gode med f.eks. lidt stegt…

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast med 2 slags ost og hvidløgssmør. De er perfekte til enhver anledning! Brug hvidløgsbrødene som tilbehør til sommerens grillmad, pastaretter, supper og meget andet. De er også gode til tapasbordet eller som snack. Jeg bruger 2 slags ost i disse…