Daim issandwich med karamel. Lækre små issandwiches lavet uden ismaskine! Mikset af daim og karamel passer så godt i mellem kakao lagkagebunde!

Jeg elsker alverdens issandwiches i sommermånederne! Jeg elsker at kunne gå i fryseren og tage en, når man trænger til lidt lækkert. Disse is vil hitte hos hele familien!

Prøv også den bedste daim islagkage.

Opskrift på daim issandwich

Daim issandwich
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Daim issandwich

Opskrift på lækre issandwiches med daim. De er så nemme at lave! Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Daimis, Issandwich
Køkken Dansk, Fusion
Keyword daim, Issandwich
Forb. tid 15 minutter
Frysetid 8 timer
Samlet tid 8 timer 15 minutter
Antal 20 stk

Ingredienser

Handl nemt hele opskriften på Nemlig med ét klik.

Sådan gør du

  • Hak daimen.
  • Pisk fløde let stift og pisk sammen med kondenseret mælk og vanilje. Mikset skal være fast nok til at daimen ikke synker. Fold daimen i.
  • Kom kageplast (eller klippet bagepapir) langs kanten af en springform. Springformen skal passe til lagkagebunden – er din form lidt større, så rul lidt bagepapir sammen og kom i, som fylde i kanten.
  • Kom en lagkagebund i bunden af springformen og kom alt ismassen i. Fordel karamelsaucen ovenpå og swirl det i med en kniv.
  • Top med endnu en lagkagebund og kom desserten i fryseren i 6-8 timer – isen skal sætte sig helt.
  • Fjern kageplasten og springformen og skær islagkagen ud i cirka 20 issandwiches og så er de klar. Velbekomme.

Noter

Disse issandwiches kan nemt holde sig et par måneder på frys. De er derfor nemme at forberede i god tid til arrangementer. 

Tips til opskriften

Disse issandwiches kan nemt holde sig et par måneder på frys. De er derfor nemme at forberede i god tid til arrangementer. 

Du kan også smelte lidt lys eller mørk chokolade og dyppe issandwicherne i chokoladen, så de har chokolade på den ene halvdel. Det smager så godt!

Daim issandwich

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede Indlæg

Skildpadde® islagkage

Skildpadde® islagkage

Skildpadde® islagkage er altid en sikker vinder, når det kommer til desserter til arrangementer eller blot en hyggelig dessert til weekenden eller sommerdagene. Islagkagen består af nøddebunde, iscreme uden ismaskine med masser af skildpadder® i og romessens og toppet…

Toblerone islagkage

Toblerone islagkage

Toblerone islagkage – en skøn opskrift på hjemmelavet islagkage med Toblerone. Opskriften på islagkage er en rigtig luksus version med en lækker topping på en Tobleroneganache. Jeg laver isen som en parfait og den kræver derfor ikke en ismaskine. Se evt. den nemme how…

Citron issandwiches

Citron issandwiches

Citron issandwiches lavet med citronmåne og en meget nem citronis lavet uden ismaskine. Jeg elsker is i alverdens variationer – særligt om sommeren. Disse med citronkage og citronis er friske og syrlig søde og dem vil de fleste elske. Prøv også issandwiches med…